Rólunk

"Királyi házak, polgári áron!"

Kik vagyunk mi?

Cégünk egy nagy véletlen során jött létre. Egy saját családi ház építése közben találtuk meg a közös pontokat abban, a hagyományos családi otthonoknál lehet sokkal modernebb, egészségesebb és energiatakarékosabb házat is építeni. Ehhez összeraktuk a megfelelő saját és külsős szakembereket, partnereket. Az egészséges és energiatakarékos családi házak szakértői vagyunk.
A boldogság business-ben vagyunk és olyan családi otthonokat építünk, amelyben megtapasztalhatod, hogy a legmodernebb innovációk, hogyan törlik el a rezsid és nyújtanak egészséges és magas épületbiológiai minőséget családodnak.
Az általunk épített házak modern és környezettudatos technológiával épülnek, ezek segítenek, hogy otthonod mindig csak annyi energiát használjon fel, amely valóban szükséges.
Egy automatizáció segít, hogy a ház mindig önműködően, felügyelet nélkül optimalizálja a fogyasztást. Ennek köszönhetően környezet barát és kíméli a környezetet.
Magyarországon az első olyan otthonokat adjuk át, amelyekben egyedülálló egészség megőrző innovációk és modern technológiák védik a családod, a napjainkban egyre nagyobb aggodalmat jelentő veszélyek és fenyegetések ellen.
Célunk, hogy hosszútávon, naprakészen felhasználjuk az olyan világ szabadalmakat és innovációkat, amelyek megelőzik a korukat és fejlettebbé teszik a családi otthonokat a tudatos családoknak.

Miért válassz minket.

Társadalmi felelősségvállalás keretében tevékenységünk minden színterén arra törekszünk, hogy javítsuk az életminőséget egy egészséges, biztonságos és fenntartható környezet érdekében. Figyelembe vesszük a jelen generációjának igényeit, és ezzel összhangban felkészülünk a jövő generációinak szükségleteire is.

A küldetésünk.

Az Atrium Hungary KFT küldetése, hogy a magyar polgárok életét boldogabbá, környezettudatosabbá és gazdaságosabbá tegye. Hiszünk benne, hogy operációinkkal hozzá tudunk járulni, hogy a föld egy jobb hely legyen. Küldetésünk, hogy a magyar gazdaságot, mint kis és közép vállalat hatékonyan támogatni tudjuk.

Céginformációk.

Adószám
Aktuális cégjegyzékszám
Creditreform Crefo-szám
Teljes név
 
Rövidített név
Jogi forma
Székhely cím

13638753-2-43
01 09 938674
9311219624
ATRIUM Hungary Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
ATRIUM Hungary Kft.
korlátolt felelősségű társaság (Kft.)
1113 Budapest, Kenese út 3. fszt. 1.

A csapat.


Batics Attila
Kereskedelmi igazgató

Vesztergom Ádám
Junior Prima díjas építészmérnök
Batics Attila

Az EVOLUTO Családi Otthonokba olyan kreatív emberek technológiáit és megoldásait tettük, akik arra áldozták életüket, hogy az emberiséget és a bolygónk fejlődését szolgálják.

Batics Attila Ügyvezető Igazgató